Juria

Znj. LINDA PINO

Koordinatore Kombëtare e Koalicionit për Arsimin në Shqipëri


Znj. EDLIRA ÇEPANI

Aktiviste e Shoqërise Civile, Juriste dhe njëkohësisht koordinatore kombëtare e Rrjeti "Barazi në Vendim-marrje"


Z. ERION KRISTO

Gazetar dhe Pedagog


Z. BELIND KËLLIÇI

Kryetar i Forumit Rinor të Partisë Demokratike (FRPD)


Z. ELJO HYSKO

Kryetar i Forumit Rinor Eurosocialist të Shqipërisë (FRESH)


Znj. FLOIDA KËRPAÇI

Kryetare e Lëvizjes Rinore për Integrim (LRI) dhe njëkohësisht Deputete e LSI-së në Kuvendin e Shqipërisë


Znj. KEJDI MEHMETAJ

Deputete e Lëvisjes Socialiste për Integrim në Kuvendin e Shqipërisë


Z. ERJO MILE

Aktivist Rinor


Z. ERINDI BEJKO

Pedagog, fitues e Çmimit Kombëtar “Të Rinjtë e Vitit 2015” dhe njëkohësisht Drejtor i Përgjithshëm i Bashkëpronësisë në Bashkinë e Tiranës

 

Na Kontaktoni

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL