Nomino Veten

Të dhënat e Aplikantit:

KRITERET PËR APLIKANTËT

Duke u regjistruar në këtë aplikim gjithësecili pranon dhe  bie dakort me kushtet dhe kriteret e mëposhtme:

HYRJE:

Nisma “Të Rinjtë e Vitit”, e cila iniciohet për të katërtin vit rradhazi në kuadër të Ditës Kombëtare të Rinisë (8 Dhjetor),  synon të identifikojë dhe vlerësojë publikisht të rinj e të reja të moshës 15-30 vjeç nga e gjithë Shqipëria, që japin kontribut dhe sjellin ndryshime në jetën e të rinjve dhe grupeve të tjera shoqërore.

Nominimet do të jenë të hapura nga data 29 Tetor-15 Nëntor 2018. Mbas datës 15 Nëntor do të shpallen finalistët e Vlerësimit, ndërmjet të cilëve do të zgjidhen edhe tre të rinjtë nga një Juri e përbërë nga figura të njohura dhe me eksperiencë të gjatë në fushën e shoqërisë civile dhe më gjerë.


Ju lutemi përzgjidhni kategorinë për të cilën ju po aplikoni

Na Kontaktoni

Web Design & Development by: WWW.FIT.AL